Условия за ползване pdf link

Защо цифрова телевизия? Какви са предимствата й пред аналоговата телевизия?

При цифровото разпространение телевизионият сигнал (образ и звук) достига Вашия дом със студийно качество - без влошаване на образа в следствие на външни смущения (без снежинки, линии, пращене, свистене и други). Информацията се транспортира посредством цифрови пакети и няма загуба на качество по трасето.

Цифровата телевизия позволява отдалечено обновяване на програмната схема на Вашия Цифров ТВ приемник. Край на досадното разбъркване и търсене на канали.

Защо Кабелна (а не сателитна) телевизия? Защо по коаксиален кабел (а не IPTV)?

Кабелното разпространение на ТВ сигнала елиминира метеорологичните условия като предпоставка за проблем на връзката ТВ Оператор - Клиент. По този начин Вие ще имате телевизия дори при обилен дъжд, снеговалеж или гъста купесто-дъждовна облачност.

В повечето жилища има изградено коаксиално окабеляване за телевизия. Така се избягва пробиване на дупки и прокарване на нови кабели в апаратамента Ви. От друга страна коаксиалната мрежа гарантира по-висока степен на надежност спрямо IP средата и позволява много по-голям обем на предаваната на информация (bandwidth) към крайния клиент. Повечето нови HDTV телевизори имат вграден DVB-C приемник, което спестява допълнителен цифров приемник и намалява броя на използваните дистанционни управления.

Какви са предимствата на Нево ТВ?

Отличаваме сe както с кристално качество на предавания сигнал така и с отлична надежност на предлаганата услуга: На първо място Нево ТВ има оптична свързаност до студията на най-големите Български телевизии, включващо пакетите на bTV, Нова ТВ и др. Това гарантира максимална надежност на връзката и нейната стабилност при силни дъждове, снегове и бури. Получаването на студиен сигнал допълнително означава до два пъти по-високо качество (bitrate) спрямо някой сателитни и кабелни оператори. Сигналът се обработва в цифрова станция от последно поколение и най-висок клас на водещия немски производител Blankom. Наденожстта на връзката до крайния потребител се гарантира от пренасянето на сигнала през подземна високотехнологична оптична опорна мрежа. Тя осигурява непрекъснатост и защитеност от метеорологични промени (например дъжд или снеговалеж). Нево ТВ използва техника за разпространение на сигнала от последно поколение, която позволява двойна осигуреност на оптичната мощност. Допълнително предимство е използването на абсолютно независима преносна среда за услугите Интернет и Цифрова Кабелна Телевизия. Заповядайте в някоя от касите ни, за да се убедите сами в качеството на предлаганата услуга!

Какво оборудване е необходимо за да се включa?

Единственият задължителен уред е телевизора. Преди самото включване, партньорa ни Optic-Com ще прецени дали е необходимо поставянето на цифров кабелен приемник или CAM модул. Ако телевизорът Ви няма DVB-C тунер се поставя и лесен за управление цифров кабелен приемник. Ние Ви предлагаме гъвкави опции за получаване на устройството, Вие избирате най-подходящата за Вас. За повече информация и заявки за включване посетете Optic-Com.

С какво предлагания от Нево ТВ Цифров Кабелен Приемник е по-добър?

Нево ТВ работи с приемници от последно поколение HEAD. Те се отличават с възможност за картина в картината и гледане на 4, 13 и 16 канала. Допълнително удобство е наличието на USB порт, който позволява слушане на MP3 файлове от Вашата флаш памет и обновяване на настройките на приемника от Интернет. Освен подобрената функционалност, приемниците HEAD ще радват Вашите сетива със стилен дизайн. За да се убедите в качествата на предлаганата услуга заповядайте в ж.к. "Хаджи Димитър” ул.Баба Тонка 2А .